1244. Матір Спасіння: Багато будуть позбавлені своїх титулів

П’ятниця, 17 жовтня 2014 р. Божого, 15:30

Мої дорогі діти, будь ласка, моліться за вірних висвячених слуг Мого Сина, оскільки майбутні події розгортаються. Багато будуть позбавлені своїх титулів і вислані з ганьбою на пустелю. Метушня і безлад будуть поширюватися в Церкві Мого Сина, а зрадники чисельно зростатимуть і багато підуть за ними. Інші християнські церкви стануть ближчими до наново пристосованої церкви і тоді все буде готово для встановлення Нової Глобальної Релігії. Ця нова форма церкви спочатку здаватиметься ковтком свіжого повітря для багатьох, які прагнуть змін. Потім стане зрозуміло, що вона служить тільки тим, які хочуть змінити Божі Закони, щоб вони задовольняли їхнє грішне життя. Та церква цілком втратить віру. Вона буде мати вигляд нової, оновленої Божої церкви, але будь-які символи, які призначені для того, щоб прославляти Мого Сина, повністю втратять своє значення.

Потім, як визріє час, буде проголошена Нова Єдина Всесвітня Церква, що виглядатиме, як величезна гуманітарна інституція. Вона буде нерозривно пов’язана зі світом політики та бізнесу. Тоді до неї приєднаються ті, які ніколи не належали до жодного віровизнання. Як вони радітимуть, тому що кожен гріх буде виправданий і так багато людей зітхнуть з полегшенням, бо будуть мати можливість проживати своє життя так, як їм хочеться. Вони більше не будуть хвилюватися, що ображають Бога, тому що не будуть розглядати гріх як причину для хвилювання.

Нова церква, для того щоб випромінювати відчуття гідності, займатиметься гуманітарними акціями та доброчинністю і увесь світ аплодуватиме їй. І невдовзі не буде жодної різниці між нею та глобальними політичними альянсами і бізнесовими організаціями, які спеціалізуються на доброчинності.

Тимчасом правдива Церква Мого Сина, та, яка була збудована Ним, залишиться живою, хоч і буде ослабленою. Невеликий за чисельністю Залишок Церкви ніколи не здасться, навіть тоді, коли запанує антихрист.

Моліться, моліться, моліться, щоб висвячені слуги Мого Сина подолали свій страх і піднялися проголошувати Правду навіть тоді, коли їхні голоси будуть заглушені тими, які зрадять Мого Сина.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.