1240. Бог Отець: Земля буде очищена, так само як і Мої діти будуть очищені від усіх беззаконь

Неділя, 12 жовтня 2014 р. Божого, 18:40

Моя найдорожча дочко, настане багато змін, бо наближається час Другого Пришестя Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа.

Не бійтеся, Мої діти, бо все це має статися задля того, щоб Мої діти очистились, щоб вони могли радіти, коли настане День для початку світу без кінця. Мої Обітниці завжди сповняються і все закінчиться добре.

Я бажаю, щоб ви благали про Милосердя для кожної окремої душі, яка живе у світі, щоб людський рід міг об’єднатися як один в Моїх Очах. Вже невдовзі ненависті, злу та беззаконню у світі надійде раптовий кінець і Світло Мого Царства освітить вас. Запанує мир і любов наповнить землю, коли Новий Рай з’явиться в усій своїй величі. Моя Справедливість викорінить усе зло, а ті, які будуть триматися диявола, незважаючи на Моє Втручання, будуть викинуті геть. Тоді вже більше не проливатимуться сльози і заключна частина Мого Завіту буде завершена.

Підніміться, Мої діти і піднесіть ваші серця в надії та довірі. Я буду втручатися у різний спосіб, щоб не дати злодіянням, підступним зрадам та єресі знищити вас. Мій Час настав і Мої вороги будуть повалені, оскільки Я буду прагнути встановити все у правильному порядку, щоб все було підготовленим. Земля буде очищена, так само як і Мої діти будуть очищені від усіх беззаконь і Я підніму тихих, покірних і тих, які є з лагідними серцями, щоб вони зайняли свої місця в Новому Небі і Новій Землі.

Ніколи не втрачайте надії, бо вся Влада є Моєю. Прийдіть до Мене, Моя малеча і знайдіть потіху в Моїй безумовній Любові до вас. Довіртеся Мені і вся слава буде вашою.

Ваш улюблений Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.