1204. Коли хтось каже, що любить Мене, він робитиме все згідно з Моєю Святою Волею

Понеділок, 25 серпня 2014 р. Божого, 19:05

Моя ніжно улюблена дочко, коли хтось каже, що любить Мене, він робитиме все згідно з Моєю Святою Волею. Він все складе у Мої Святі Руки і забуде про свої потреби та бажання. А тоді він скаже Мені:

Молитва щоб віддатися Божій Волі

Ісусе, все, що я кажу і що чиню, є згідне з Твоєю Святою Волею – чини зі мною згідно з Волею Божою.

Амінь.

Людина, яка живе в Мені, а Я в ній, відмовиться від усього заради того, щоб принести Славу Богові. Вона не матиме жодних егоїстичних мотивів, жодного прихованого бажання догодити собі і зробить все від неї залежне в цьому житті, щоб перебувати у повній єдності зі Мною. Вона віддасть Мені кожну свою думку, кожен рух, кожен крок і кожну дію, щоб Я міг діяти в її душі. Вона буде довіряти Мені цілковито і знатиме, що все, що Я роблю, все, що Я дозволяю і все, що Я здійснюю для того, щоб очистити землю, буде мати тільки одну мету – віддати Славу Богові.

Людина сама від себе ніколи не зможе дати Мені такого дару, доки вона не дозволить Моєму Святому Духові замешкати в ній. Тільки тоді вона зможе зростати у досконалості, яка її так перемінить, що її серце і душа переплетуться зі Мною. І тоді Я зможу, завдяки Моїй Божественності, творити в душі, яка цілковито довірилась Мені, великі чуда і вона, як і раніше, зберігатиме своє Богом дане право – право на свою вільну волю.

Дозволити Мені, Ісусу Христу, замешкати у вашій душі, вимагатиме від вас великої жертви. Ви повинні відкинути всі величні думки, всі свої слабкості і всю жалість до себе. Коли ви приходите до Мене і просите вести вас, то ви позбудетеся усякого страждання, яке мучило вас раніше. Ніщо не буде тривожити вас. Ви не будете здатні відчувати ненависть до інших, в тому числі до тих, які завдають вам велику кривду чи смуток. Ви будете легко прощати, не будете тримати образ у своєму серці, не дивлячись на важкі обставини, в яких ви можете опинитися і ви будете бачити все так, як бачу Я.

Щоб підготуватися до життя у Мені, ви повинні пригадати собі, що все, що є добре, походить від Бога. Людина своїм власним розумом та рішучістю ніколи не зможе осягнути миру аж до дня, коли вона пожертвує себе Богові розумом, тілом і душею. Якщо душа пожертвує Мені, Ісусу Христу, Дар своєї цілковитої довіри, то Я замешкаю у цій душі і вона стане частиною всієї Моєї Слави. Я піднесу такі душі. Яка ж радість наповнить їхні серця! Страх перед невідомим більше не турбуватиме їх. В той спосіб Я підготую світ до Моєї Великої Слави – Мого Нового Славного Царства, де все життя буде проживатися згідно з Волею Божою на землі, так як є на Небі.

Коли Моя Воля вкорениться в душах тих, які проживають своє життя згідно з кожним Моїм бажанням, вони вже ніколи не зазнають у своїх серці ненависті. Бо це буде просто неможливо. Я не здатний до ненависті і якщо ви дозволите Мені замешкати у вашій душі, то у вас не зможе залишитися нічого, що не походить від Мене.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.