1203. Бог Отець: Я витру ваші сльози, об’єднаю світ і принесу мир

Неділя, 24 серпня 2014 р. Божого, 17:15

Моя найдорожча дочко, чи людина насправді усвідомлює величину Моєї Любові до Моїх дітей? Чи знає вона, що з любов’ю може прийти страшний біль? Любов, яка є чистою, може викликати великий біль, якщо ця любов відкидається.

Я люблю Моїх дітей, Моє Творіння, Мою Плоть і Кров. І тому Я відчуваю сильний біль через спосіб, в який гріх призвів до поділу між Моїми дітьми і Мною, їхнім Предвічним Отцем. Я плачу, коли бачу ненависть, яка може ятритися в їхніх серцях в стосунку один до одного. Я плачу, коли є свідком гріха похоті, заздрості, гордині, жадібності, їхнього бажання перевершити один одного, а також болю і страждань, яких вони завдають один одному.

Коли вони відбирають Життя, яке Я заповів людині, Мій Біль є настільки великим, що Я кричу з такою тугою, що всі Небеса проливають сльози смутку разом зі Мною. Мій Час є близький і коли ви почуєте про війни, епідемії, голод і часті землетруси, знайте, що настане година, коли Я скажу – досить!

Я вижену нечестивих одним подихом, убивць – тільки шепотом, а Моїх ворогів – у мить ока. І тоді Я проголошу годину, час для Мого Сина посісти Його Законне Царство.

Я витру ваші сльози, об’єднаю світ і принесу мир, вижену тих, які переслідують Моїх дітей і приведу до Світла Мого Царства тих, які страждають в Моє Ім’я, бо вони будуть вивищені в Моєму Новому Царстві на землі.

Приготуйтеся, Мої діти, до радісного життя в Моєму Новому Раю, який вже скоро буде вашим. Страждання на цій землі закінчаться і сльози смутку будуть замінені слізьми радості. Це Моя Обітниця. Тому, коли ви відчуваєте, що більше не можете витримати, знайте, що вже близько той час, коли настане світанок Нової Ери.

Ваш Предвічний Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.