• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1191. Християнство буде ненависне, тому що в ньому бачитимуть перешкоду для особистої свободи

Понеділок, 11 серпня 2014 р. Божого, 19:36

Моя ніжно улюблена дочка, світ переповнений новою формою духовності, яка складається з віри в вищу істоту – того, кого вони називають христос, – але це не Мене, Ісуса Христа вони мають на увазі. Сатану, в формі Люцифера, якого називають “царем світла”, боготворять не як злу істоту, а як того, хто виконує справу для Бога.

Ця ідеологія схвалена секретними сектами, які мають намір зруйнувати християнство. Багато хто буде втягнутий в окультні та магічні практики, тому що вони жадають лоскотання нервів. Одного разу втягнуті туди, вони стануть пішаками і, з часом, одержимими сатаною.

Багато людей зголодніли по духовному задоволенню, і жадають миру. Будь-яка ідеологія, яка стверджує, що принесе їм самореалізацію, мир, спокій, і глибше розуміння їх людськості, буде для них приваблива. Багатьом, однак, буде ненависним слідувати за Мною, Ісусом Христом, бо суспільство засудило Мене до недр землі.

Все ж, вони будуть заспокоєні, коли годуватимуться фальшивою доктриною, яка стверджує, що всі дороги ведуть до Бога. Це брехня, тому що ви можете прийти до Бога тільки через Мене, Його єдинородного Сина, Ісуса Христа.

Я Єдиний з Тим, Хто створив все. Є тільки один Бог і Я, Ісус Христос, є Слово, що стало Плоттю для того, щоб людство могло знову зцілитися. Без Мене ви ніколи не зможете бути задоволеними, ні в цьому житті, ні в наступному.

Світу буде сказано, що найважливішою метою є боротися за свободу – свободу за будь-яку ціну. Але правдиво шанувати Бога –  це означає втратити здатність служити тільки вашому власному інтересу, і тому Християнство буде ненависне, тому що в ньому бачитимуть перешкоду для особистої свободи. Служити Богові, будь-якому Богові, стане метою багатьох людей, що шукають Істину. Але коли сатана шанується людьми, як божество, Бог – в Його нескінченній Справедливості – знищить тих, хто шанує звіра.

Звір, який ховається серед еліти і могутніх, дає велику силу тим, хто поширює брехню про те, що Я, Ісус Христос, не існую. Це найбільше прокляття, заподіяне людству сатаною, і через слабкість людини, вона потрапляє на брехню, яка виливається з уст нечестивих.

Є тільки один Бог. Є тільки один шлях до Бога. Ніякий інший шлях, незалежно від того, наскільки привабливим він може бути вам представлений, не може привести вас до Отця, тільки той шлях, що проходить через Мене, Ісуса Христа, Спасителя Світу.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.