1165. Ви можете дотримуватися тільки Правди, бо Я Є Правда. Якщо ви відрікаєтесь від Правди – ви відрікаєтесь від Мене

Понеділок, 30 червня 2014 р. Божого, 23:50

Моя ніжно улюблена дочко, ви, Мої дорогі послідовники, повинні знати, що ворота Пекла ніколи не переможуть Моєї Церкви, хоч велика частина Моєї Церкви на землі буде знищена, як і було передбачено. Але Правда ніколи не може померти. Моє Слово ніколи не помре, ані Моє Вчення не буде забуте тими, які перебувають у правдивій єдності зі Мною.

Тільки ті, які залишаються вірними Моєму Слову, можуть сказати, що вони є частиною Моєї Церкви на землі. Ті, які радісно вітають будь-яку форму фальсифікації Святого Євангелія чи пристосування Мого Вчення, більше не зможуть стверджувати, що вони служать Мені. Якщо Мої висвячені слуги наважаться проголошувати доктрину, альтернативну до тієї єдиної, даної людині Моїми апостолами і пророками перед Моїм Часом, то вони будуть негайно вигнані.

Я попереджую вас усіх, які приймають будь-що, що вважається священним, але насправді є творінням людських рук і які приймають це як Моє, що Я викину вас геть, тому що ви більше не зможете називати себе Моїми служителями. А якщо ви заведете душі в помилку, то ваше покарання розпочнеться ще за вашого життя і триватиме ще довго після вашої смерті.

Мій Гнів невідомий вам, тому що ви повинні ще стати його свідками. Але знайте наступне. Ви, які зрадите Мене, вже знаєте, хто ви є, бо ваша віра вже ослабла. Багато з вас вже впало і ваша слабкість буде вашою погибеллю. Ви зрадите Мене, відречетеся від Мене і приймете Моїх ворогів, бо будете втягнуті в нову релігію – світський гуманізм, який прийде, як вовк в овечій шкурі, щоб пожерти вас – так що Я буду забутий. Ваші амбіції і бажання догодити Моїм ворогам, які піднесуться до великих висот в ешелонах Моєї Церкви, засліплять вас на Правду. Це буде причиною упадку вашого і усіх тих, кого ви затягнете у серйозну помилку.

Коли Моя Церква переверне Моє Вчення з ніг на голову, виверне навиворіт і поставить задом наперед, тоді ви будете знати, що настав час для антихриста стати в центрі уваги. Ті, які поклоняться звірові, підпишуть собі смертний вирок і вручать свою вільну волю – Священний Дар від Бога, в руки Моїх ворогів. Як тільки ви складете присягу цьому новому лжевченню, то ви будете винними у Моєму Розп’ятті і ваша кара буде суворою.

Ви можете запитати, чому ви маєте бути покараними за ваш послух старшим? Відповідь проста. Коли ви присягнули служити Мені, ви погодилися дотримуватися Правди. Якщо ви зламаєте цю присягу через ваш послух Моїм ворогам, які надходять, то не Мені, Ісусові Христові, ви будете служити.

Ви можете дотримуватися тільки Правди, бо Я Є Правда. Якщо ви відрікаєтесь від Правди – ви відрікаєтесь від Мене. Якщо ви, як Божі служителі, відречетеся від Мене, то ви більше не будете здатними вести Божих дітей до Вічного Спасіння.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.