1161. Ніхто з вас не здатний зрозуміти Божественних Законів

Четвер, 26 червня 2014 р. Божого, 14:00

Моя ніжно улюблена дочко, ти ніколи не повинна вважати, що Моє Слово, дане світові через ці Послання, буде легко прийматися. Ті, які дійсно приймають їх, будуть з усіх сил намагатися час від часу жити цими Посланнями і всім тим, про що Я їх прошу. Але замість того, щоб жити цими Посланнями і пристосувати своє життя відповідно до них, вони будуть постійно ставити під сумнів кожне Слово, яке виходить з Моїх Святих Уст. Якщо б вони, натомість, дотримувалися Мого Вчення, яке ніколи не змінювалося, тоді вони б служили Мені краще.

Ніхто з вас не здатний зрозуміти Божественних Законів, які походять від Мого улюбленого Отця. Якщо ви будете намагатись аналізувати Таємницю Божественності Святої Трійці, ви зазнаєте невдачі, тому що не все є для вашого відома. Будь-хто з вас, хто вважає, що розуміє події, які ведуть до Мого Другого Пришестя, а також події, які мають настати після нього, повинні знати наступне. Я відкриваю певні події майбутнього тільки для того, щоб допомогти вам підготувати свої душі. Мої Одкровення не даються вам для того, щоб викликати сенсацію, полеміку чи ненависть поміж вами, бо Я ніколи не викликав би такого замішання. Замішання виникає через брак довіри до Мене і величезну людську цікавість, що є цілком зрозумілим. Але ви повинні просто залишатися вірними Моєму Святому Слову – це все, про що Я прошу.

Я жив простим життям, коли ходив по землі. Я навчав Мого Слова в простий спосіб, щоб Моє Вчення зрозуміли всі. Я виявив Мою відразу до тих, які заявляли, що представляють Бога і обов’язком яких було забезпечити, щоб Десять Заповідей дотримувались. Однак ці вчені мужі, переповнені гординею, носили оздоблені коштовностями шати та вихвалялися своїм становищем у Божому Храмі. Вони були настільки заглиблені у свої вчинках напоказ, складання наказів, застереження бідних, принижених і невчених, що забули про один важливий факт. Їхня роль полягала в служінні Богу. А щоб служити Богу, вони повинні були служити Його дітям. Натомість вони вимагали поваги, шукали похвали і бажали владних місць в ієрархії, яка існувала в храмах. На жодному етапі Я не заохочував до гонитви за сенсацією і незважаючи на це, Моє Слово, донесене масам навіть в дуже простий спосіб, викликало суперечки. Бо тільки Слово Боже, яке є простим і однозначним, може викликати таке роздратування. Правда створює поділи для багатьох людей, тому що вони не можуть дивитися їй в очі. І все ж тільки Правда – Слово Боже – це все, що повинно вас хвилювати. Аналізування Мого Слова, суперечки про сенс Правди і створення сенсацій зі Слова Божого є марнуванням вашого часу. Набагато краще служити Мені, служачи іншим в Моє Ім’я.

Не бійтеся Правди, не відкидайте її, не відхиляйте її і не створюйте для неї нових тлумачень. Правда залишається такою самою, як і завжди. Моє Слово – це Моє Слово. Те, що Я кажу – станеться. В Божу Волю не можна втручатися. Прийняття Правди принесе вам ясність розуму, мир вашим душам і бажання бути послушними Моєму Слову – оскільки воно є дано на всі часи. Ви нічого не можете до нього додати, бо воно залишиться непошкодженим навіки.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.