1159. Порівняйте Мене з матір’ю, яка змушена була розлучитися зі своєю дитиною відразу після її народження

Понеділок, 23 червня 2014 р. Божого, 1:45

Моя ніжно улюблена дочко, Я приношу сьогодні тобі та усім Моїм улюбленим послідовникам великі Благословення. Моє Серце розривається від любові до вас усіх. Я усвідомлюю, що ваша подорож в служінні Мені може бути часом дуже важкою, але Я хочу, щоб ви знали, що Я веду вас кожної секунди. Немає жодного випробування на вашому шляху, яке не могло би бути подоланим. Тому, якщо ви відчуваєте безпорадність і страх, ви не повинні здаватися і коли ви довіряєте Мені, все виглядатиме легшим.

Порівняйте Мене з матір’ю, яка змушена була розлучитися зі своєю дитиною відразу після її народження і яка ніколи не зможе побачити цю дитину знову впродовж свого життя. Мати ніколи не забуде цієї дитини і кожен день тужить за своєю плоттю і кров’ю в надії, що возз’єднається зі своєю дитиною через якийсь час. Щодня ця дитина перебуває в її думках, вона молиться за її благополуччя і глибоко у своєму серці відчуває постійний біль через її втрату. Ніщо і ніколи не заспокоїть її, поки вона знову не обійме цю дитину своїми руками. Вона має велику терпеливість, велику надію і глибоке бажання зустрітися віч-на-віч з дитиною, яка вийшла з її лона, незважаючи на роки, які минають. Все, що для неї має значення – це те, щоб вона і її дитина були знову разом – переплетені одне з одним.

Я Є подібний до тих батьків, які змушені терпіти таку муку. Це очікування є болісним для Мене. Але біль втрати, такий як з приводу давно загубленої дитини, яка відмовляється повернутися до батьків, є найважчим. Біль, який Я відчуваю, коли Я Є відкинутий Божими дітьми, є постійною мукою для Мене. Я зроблю все, щоб притягнути ці душі до Мого Лона. Я скористаюся з інших душ – їхніх братів і сестер, які хочуть потішити Мене – у Моєму прагненні розбудити їхні приспані душі. Я потребую Моїх улюблених послідовників, братів і сестер цих загублених Божих дітей, щоб розсіятися по цілому світі і об’єднати Мою родину.

Ми повинні об’єднатися проти духа темряви, який зробить практично неможливим для цих душ розгадати Правду про своє народження. Тим людям треба розповісти про їхнє право первородства, їхнє спадкоємство та їхнє Вічне Спасіння. Бо вже близький час, коли вся Правда буде об’явлена. З вашою допомогою, Мої улюблені послідовники, вони прийдуть до Мене, повернуться в Мою родину, де ми всі об’єднаємося, вкінці, як один. Як це і повинно було бути.

Я люблю вас усіх з глибокою ніжністю і радію, коли ви відповідаєте на Мій Заклик з любов’ю в серці.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.