1154. Двері були відкриті, щоб дозволити язичникам осквернити Мої Церкви

Понеділок, 16 червня 2014 р. Божого, 17:27

Моя ніжно улюблена дочко, ті з вас, які не бажають, щоб Я з вами спілкувався, знайте наступне. Ваша вільна воля означає, що ви можете вільно вибрати, приймаєте ви чи ні те, що Я кажу і те, чого Я прагну. Вірити в це чи не вірити – це ваш вибір і що б ви не вирішили, Я ніколи не буду судити вас за це.

Але ви ніколи не повинні судити інших в Моє Ім’я. Я маю на увазі судити тих, які відкидають Мене, а також і тих, які приймають Моє Втручання. Жоден з вас не має права називати іншу людину злою чи винною в злочині. Ті з вас, які суворо судите людей, яких ви вважаєте недобрими, грішними або поширювачами єресі – ви не маєте на це права. Ви повинні мовчати і молитися за тих, які завдають вам болю. Тільки Я, Ісус Христос, маю Владу судити людство.

Коли ви принижуєте іншу особу в Моє Святе Ім’я, тоді ви є винними в гріху і Я матиму це проти вас. Якщо ви ображаєте інших своїм язиком, Я змушу вас замовкнути. Якщо ви шкодите репутації іншої особи, ваша власна репутація буде поставлена під сумнів іншими. Лицемірство огидне Мені і коли ви винні у наклепі, який здійснюється в Моє Ім’я, тоді ви наносите велику ганьбу не тільки собі, але і Моєму Святому Імені.

Будь-яка людина, яка завдає болю іншій особі і відкрито визнає, що говорить в Ім’я Бога, обманює тільки себе. Ті, які карають інших і говорять, що вони просто виконують свій обов’язок через посвяту та відданість Богові, не є від Мене. Ганьба вам, бо ви не знаєте Мене. І поки ви боретесь між собою – християнин проти християнина – погани, які є серед вас, вторгаються в Мою Церкву. Ворог працює дуже спритно. Його хитрий план полягає у створенні ворожнечі всередині Моєї Церкви і оскільки справжня вірність щодо Мене слабне, двері були відкриті, щоб дозволити поганам осквернити Мої Церкви і Святу Євхаристію.

Ганьба тим з вас, які знають Правду – Моє Святе Слово, дане вам у Святому Письмі. Всі жертви були зроблені для вас, Божі пророки, послані до вас, були зневажені, переслідувані і вбиті, візіонери, провидці і святі – усіх ви шанували тільки після їхньої смерті, проте бичували їх, коли вони передавали Моє Слово і потім Моя Власна Жертва – коли ви розіп’яли Мене. І що ж ви робите тепер? Ви дозволяєте тим, які поклоняються фальшивим божкам, віддавати їм шану на Моїх вівтарях, які призначені для вшанування Мене. Чи дозволять вам ці погани зробити те ж саме у їхніх храмах?

Історія повторюється. Погани захопили Церкву Мого Отця і були вигнані. Коли ви осквернюєте Мою Церкву і Моє Тіло, то ви більше не достойні служити Мені і Я відкину кожного Мого висвяченого слугу, який зрадить Мене в той спосіб. Ваші гріхи чорніші за гріхи тих, кому ви служите в Моє Ім’я, тому що ви поведете за собою душі, які ви заберете від Мене. Настав для вас час зробити вибір. Або ви приймете Мене, Ісуса Христа, таким як Я Є, а не таким, як ви хочете, щоб Я був, або ви зречетесь Мене. Третього не дано.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.