1135. Ви не повинні розуміти Божого Промислу – ви повинні просто прийняти його

П’ятниця, 23 травня 2014 р. Божого, 18:00

Моя ніжно улюблена дочко, прийдіть усі, які любите Мене, і принесіть Мені свою любов, тому що Я дуже потребую потіхи. Я Є ваш Ісус, Син Людський, Спаситель світу, однак Я плачу. Кожна Ласка, яку Я заповідаю людям, жбурляється назад в Мене невдячними душами. Моє щедре Серце є відкритим, так що Я можу притягнути до Себе вас усіх, але ви відвертаєтеся. Навіть ті з вас, які люблять Мене, не уділяють Мені достатньо свого часу. Замість того, щоб говорити зі Мною, ви говорите один з одним про Мене. Занадто багато розмов про Таємницю Божих Планів і майбутні події можуть викликати збентеження і розгубленість. Занадто багато аналізування і так званих інтелектуальних дебатів віддаляють від Мене.

Ви не повинні розуміти Божого Промислу – ви повинні просто прийняти його. Я ніколи не просив вас зрозуміти Таємницю Моєї Божественності, бо душі, які насправді люблять Мене, будуть Мене любити за те, Ким Я Є, а не за те, що Я приношу. Вони не шукатимуть слави для себе. Вони не будуть розвивати свою духовність тільки для того, щоб заробити собі місце в Моєму Царстві. Вони ніколи не будуть хвалитися своїми знаннями про Мене, щоб мати успіх. Душі, які перебуватимуть в Мені – це душі, які не проситимуть нічого, окрім добра для власних душ і душ інших.

Коли ви кажете, що представляєте Мене, не говоріть і не кричіть про те, як добре ви Мене знаєте. Ви повинні просто виявляти любов до інших і дотримуватися Мого Вчення з душею, позбавленої гордині. Отож, якщо ви насправді є Моїми, то ви будете менше часу витрачати на визначення того, що Я вам сказав, чого вас навчив і що Я вам обіцяв. Я прошу, щоб ви прийшли до Мене і проводили більше часу в тихому спогляданні Мене. Коли ви так зробите, Я об’явлю Себе вам більш виразно і ви зрозумієте у своїх серцях, що насправді означає щиро служити Мені.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.