1128. Моя Любов, Моє Милосердя, Моє Співчуття будуть вашою Спасаючою Ласкою

Середа, 14 травня 2014 р. Божого, 23:30

Моя ніжно улюблена дочко, Ласки, які Я представляю світові, перетворять невіруючих у Моїх побожних послідовників. Вони навернуться миттєво і впадуть на землю переді Мною у люблячому служінні.

Ті, які зраджували Мене впродовж усього свого життя і які відштовхнули Мене, вийдуть наперед і будуть благати Мене, щоб Я прийняв їх як Своїх. Однак тих, які замислили змову проти Мого Слова, буде спасти найважче. Тому що вони більш обізнані аніж ті, які не розуміли значення Мого Слова і все ж вони свідомо намагаються переписати його, щоб задовольнити своє пихате самолюбство. При всіх своїх знаннях вони не бачать Правди, тому що вони не хочуть її бачити. Вони не будуть проголошувати абсолютну Правду, а натомість сфабрикують її, щоб обдурити інших.

Деякі люди обернулися проти Мене, тому що вони вважають, що їхнє покликання до Мого служіння призвело до отримання ними духовного просвітлення. Вони думають, що мають владу, дану їм через Силу Святого Духа, щоб пристосувати Моє Вчення до потреб сучасного суспільства. Їхня гординя буде їхнім упадком і їхнє відпадання від Ласки побачать багато з тих, які будуть почуватися ошуканими, оскільки вони були введені в оману. Інші з поміж них точно знають, що роблять, бо вони служать не Мені, а злому духові. Вони навмисно ходять посеред вас, щоб знищити Правдиве Слово Боже. Вони не покаються, ані не приймуть Мою Руку, бо вони вірять у брехню звіра, який протягом століть обіцяв Моїм ворогам свій майбутній рай. І вони вирішили повірити в цю ретельно збудовану брехню через свою жадібність та амбіції. Коли вони усвідомлять Правду, вони будуть вкинуті у безодню. Це є тільки деякі з тих нещасних і обманутих, які заперечують існування диявола таким, яким він є і безодню, в якій він перебуватиме вічно.

Я попереджую усіх Божих дітей, що йдучи злими шляхами, відкидаючи Слово Боже і здійснюючи смертний гріх, вони стягнуть на себе кари. Кожен, хто говорить вам інакше, вводить вас в оману. Проте Я до останньої секунди буду рятувати тих, які розкаються, настільки сильно Я прагну врятувати кожного з вас.

Моя Любов, Моє Милосердя, Моє Співчуття будуть вашою Спасаючою Ласкою. Я не хочу лякати вас, але Я повинен сказати вам Правду. Коли в самому кінці ви прийдете до Мене, незважаючи на ваше віровизнання – Я зберу вас як Своїх. Ніколи не забувайте цієї Обітниці. Я обіцяю, що дотягнуся до вас в глибинах вашого відчаю.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.