1125. Я підніму всередині Моєї Церкви чоловіка, який встане і проголосить Правду

Субота, 10 травня 2014 р. Божого, 17:30

Моя ніжно улюблена дочко, ви не зрозумієте зараз, але знайте, що Я підніму всередині Моєї Церкви чоловіка, який встане і проголосить Правду. Він зробить це в той час, коли жоден інший кардинал, єпископ, священик чи будь-який інший Мій висвячений слуга не матиме мужності так вчинити. Коли нове фальшиве вчення поглине Церкву, багато хто в ній знатиме в своїх серцях, наскільки воно помилкове. Вони будуть стривожені, але надто боятимуться, щоб підняти свій голос. Настільки чисельно переважатимуть їх ті, чия віра є такою слабкою, що вони з готовністю приймуть будь-яку єресь, яка буде представлена Божим дітям в Моє Святе Ім’я.

Чоловік, якого Я підніму, є мужньою душею і багато людей зазнають полегшення, коли він заговорить. Коли він заговорить, набагато більше піднімуться і висловляться, спасаючи в той спосіб багато душ. Коли він підніметься, Я маю подальші плани об’єднати всі релігії, які не визнають Мене, Ісуса Христа, як Сина Божого. Всі ці Божественні Плани були передбачені і багато мільйонів людей з цілого світу усвідомлять тоді Правду. Потім їхнє число буде зростати і Я благословлю їх, щоб вони змогли зібрати разом всі віровчення з єдиною метою – забезпечити, щоб проголошувалося Правдиве Слово Боже. Тоді віра так пошириться, що Моє Слово, яке міститься у Святому Євангелії, буде проповідуватися чоловіками, жінками, їхніми синами і дочками в усіх чотирьох кінцях світу. Вони будуть пророкувати, об’являючи світові ці Божественні Послання, а Моя Присутність покриє їх, щоб надати їм силу та мужність, яких вони потребуватимуть.

Таким могутнім у поширенні Правди буде це Моє покоління, що багато з тих, які були обмануті і ведені шляхом великої помилки, повернуться і прибіжать назад до Мене. Вони будуть поширюватися так швидко, що незважаючи на всі єресі проти Мене, навернуться мільйони душ. Найперше Я притягну поган, бо їм не була дана Правда і щоб світ не мав жодних сумнівів щодо того, наскільки потужним буде Моє Втручання. Потім Я об’єднаю всі інші релігії і їм буде ясно показано, що є тільки один шлях до Мого Отця і цей шлях може бути тільки через Мене. І тоді, коли Я буду залучати мільйони душ до Себе і до Правди про те, Ким Я Є, мільйони інших душ буде залучено до штучної релігії, розробленої і створеної духом зла.

Великий план злого духа є так само ретельно розробленим, як і простим і полягає в тому, щоби принести прокляття якомога більшій кількості душ шляхом знищення їхньої віри в Мене, Ісуса Христа. Вони робитимуть це, заперечуючи Правду. Поки нова релігія буде пожирати душі через брехню, Я поверну собі втричі більше, забезпечуючи, щоб Божі діти не забули Правди.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.