1119. Книга Істини буде протиставленням нової фальшивої книги

Понеділок, 5 травня 2014 р. Божого, 16:10

Моя ніжно улюблена дочко, всі ті, які через ці Послання ідуть за Моїм Голосом, будуть і надалі отримувати велике благословення, а їхня витривалість буде випробувана у спосіб, не знаний від часів страждань християн у середньовіччі. Над кожним з них буде насміхатися злий дух, який використовує слабкі і горді душі для нападів на тих, які близькі до Мене. Буде зроблена кожна спроба, видима і невидима, щоб кинути тінь на цю Мою велику Працю.

Коли переслідування буде посилюватися, знайте, що влада сатани була обмежена і все, що він буде робити, це продовжувати розкидати каміння, поширювати брехню і намагатися відтягнути душі від Мене. Він відтягне душі від цієї Місії за допомогою різних засобів. Він використає візіонерів, щоб атакувати цю Місію і це викличе велике замішання.

Якщо людина продовжує падати, а Боже Слово більше не приймається у його повноті, то Небеса обов’язково втрутяться. Довіряйте Мені, коли Я говорю до вас зараз – це є Моя Місія і якщо вам скажуть інакше, то ви можете бути певні, що вас вводять в оману. Моя Обітниця полягає в тому, щоб залишитися вірним Божим дітям до кінця, до того моменту, поки душа цілковито не відкине Руку Бога. Я буду йти вперед і надавати вам усі Дари, які Я вам заповідаю, щоб захистити вас від Моїх ворогів, які приходять до вас як вовки в овечій шкурі. Мої Дари стануть протиставленням того, що світу буде надано ворогами Бога. Книга Істини буде протиставленням нової фальшивої книги – повної людського помилкового вчення, яке виправдає гріх і невдовзі буде нав’язане світові. Печать Бога Живого захистить вас від знаку звіра, а Медальйон Спасіння – від єресі, яка буде вивалюватися з уст Моїх ворогів, які захоплять Мою Церкву на землі.

Зрозуміло, що сатана зневажає цю Місію і використає навіть добрі душі, які вдарять у Моє Святе Слово – з почуттям помилкової вірності тим Моїм висвяченим слугам, які втратили віру і насправді не служать Мені, бо вони більше не знають як. Ви не повинні дозволити собі піддатися таким впливам. Не будьте такими, як ті, що були перед вами – ті, які відкинули Мене, коли Я ходив по землі.

Я даю вам Моє Слово, що ви отримаєте усі докази, які бажаєте – найближчим часом. Я даю вам Мою Обітницю, що Я приходжу тепер лише задля того, щоб принести вам Спасіння, в той час, коли Мої вороги зроблять кожну спробу позбавити вас, як Божих дітей, вашого Богом даного права на Спасіння.

Не покидайте Мене, коли ви знаєте у своєму серці, що це саме Я, Ісус Христос, говорю зараз. Не намагайтеся відтягнути від Мене душі, якщо ви маєте сумніви щодо того, Ким Я Є. Не завдавайте болю Божим пророкам, інакше ви будете сильно страждати. Не боріться проти Плану Мого Отця підготувати світ до Мого Другого Пришестя, інакше ви стягнете на себе Гнів Мого Отця. Будьте вдячними. Будьте щедрими і прийміть цей Дар Втручання з любов’ю та радістю, бо він є представлений світові задля вашого власного добра і задля добра кожної живої душі.

Ваш Ісус

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.