1112. Багато Таємниць Мого Царства невідомі людині

Неділя, 27 квітня 2014 р. Божого, 18:00

Моя ніжно улюблена дочко, Мій План по спасінню усього світу і забирання кожного з вас до Притулку Мого Серця є завершений і всі його частини правильно розставлені, так що досконалість Моєї Обітниці наближається до здійснення.

Існує багато Таємниць, пов’язаних з Моєю Божественністю, які людина, незалежно від рівня її обізнаності в духовних питаннях, ніколи не зможе по-справжньому зрозуміти. Багато Таємниць Мого Царства невідомі людині, бо Мій Отець відкрив людству тільки те, що Він забажав. Людина отримала знання та Правду для того, щоб могти почитати Бога і якнайкраще служити Йому. Пророки інформували людину про те, як вона повинна дотримуватися Десяти Заповідей, щоб мати певність, що не впаде в помилку. Потім, щоб довести Свою Любов до світу, Він став людиною і через Мене, Свого Єдинородного Сина, Ісуса Христа, виразно показав людині, що служить добру, а що становить зло. Я об’явив Правду, хоч це була тільки частина того, що прагнув дати Мій Отець для потреб людини. Але людина була настільки загорділою серцем, зарозумілою і честолюбною, що не хотіла знати Правди, оскільки вона її не влаштовувала.

Фарисеї закрили свої очі, відвернули свій погляд і проголосили Мене людиною, Яка втратила розум і говорить загадками. Вони втратили здатність чути Правду, хоч Моє Вчення всього лиш повторювало Слово, Науку і Заповіді, що містяться в Книзі Мого Отця. Вони йшли вузькою стежкою, не дивлячись ні ліворуч, ні праворуч, дотримуючись своєї власної версії служіння Богу. Вони робили це із зовнішньою побожністю, цураючись слабких, бідних, неосвічених і водночас прославляли Бога. Вони вигнали Мене тоді, а їхні послідовники зроблять це ще раз, сьогодні, продовжуючи іти за своїм власноруч створеним вченням в подальших роках.

Отож тепер ви бачите, що те все, що людина стверджує, що знає, в дійсності становить дуже мало знань про Шляхи Господні. З того, що отримала, вона приймає тільки ті частини Правди, які її влаштовують. Наприклад, Я завжди навчав Божих дітей любити один одного, але вони цього не роблять. Як багато з вас лежать ниць переді Мною і складають Мені з вдячністю щедрі похвали, а потім обмовляють своїх братів і сестер? Деякі з вас заходять так далеко, що розповідають Мені, якими грішними є люди, замість того, щоб виявляти любов і прощення.

Людина завжди буде слабкою, тому що вона не може бути досконалою. Але чому ви з однієї сторони приймаєте Моє Вчення, а з іншої його заперечуєте? Ніколи не піддавайтеся спокусі засудження один одного в Моє Ім’я, бо ви не маєте права так чинити. Ніколи не возвеличуйте себе переді Мною, коли ви одночасно очорнюєте або принижуєте іншу людину. Це ображає Мене. Щоб прийняти Правду, ви повинні позбутися злоби, гордині, самовдоволення чи егоїзму. Ви повинні відкинути свою личину зарозумілості, тому що ця диявольська риса огидна Мені.

Будь ласка, пам’ятайте про Моє Вчення і проживайте своє життя згідно з тим, що Я вам сказав. Коли ви відчуваєте на серці неспокій, тугу або ненависть, ви завжди повинні шукати Моєї допомоги. В іншому випадку це почуття відчаю та ненависті пожере вас. Ви повинні прийняти той факт, що ви завжди будете поступатися гріху, але знайте також, що перш ніж відчуєте мир або спокій у своїх душах, ви повинні виявити справжнє каяття.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.