1081. Підніметься страшна армія, подібної до якої раніше ніколи не було бачено

Четвер, 20 березня 2014 р. Божого, 21:42

Моя ніжно улюблена дочко, світ стоїть на порозі багатьох воєн і ці війни дуже сильно вплинуть на швидкість, яка призведе до вибуху Церкви. Під час усіх заключних мирних переговорів, які відбудуться після багатьох кривавих розправ і руйнувань, багато людей відчують себе безпорадними, самотніми, наляканими і залишеними без будь-якого реального проводу. Через слабкі зв’язки у політиці світ стане дуже вразливим. З тієї причини підніметься страшна армія, подібної до якої раніше ніколи не було бачено. Оскільки світ буде розвалюватися на шматки, так само буде і з багатьма церквами. І тоді, коли все здаватиметься безнадійним, об’єднана група політичних лідерів та керівників християнських церков створить всесвітню організацію – з якої проросте нова мерзота – Нова Всесвітня Релігія.

Всі ці події відбудуться в декілька етапів. Ви, Мої улюблені послідовники, зобов’язані Мені, оскільки Я веду вас, бо є тільки один шлях до миру і безпеки, і він веде через Мене, Ісуса Христа. Я буду вести вас через терня, біль і жах мерзоти запустіння. Ви будете в безпеці, якщо будете триматися Мене.

Будь сильною, Моя улюблена дочко, під час цих важких випробувань, бо завдяки твоїй силі і мужності Я буду в стані показати Дорогу Правди саме тоді, коли світ буде вивернутий на виворіт через злочини, які будуть викликані любов’ю до влади і корупції, яка призведе до цих воєн, а потім і до Великої Війни.

Рухайтеся швидко і подбайте, щоб присвятити своє життя молитвам і захисту Моєї Церкви на землі. Мої Дари захистять кожного з вас і Я завжди відповім тим, які шукають Мене в цей час великих потрясінь, який наближається. Коли ці події почнуть розвиватися, Моя Армія на землі збільшиться. Ті, які виступають проти цієї Місії, підуть за Мною, бо до того часу вони більше не будуть в стані заперечувати Правду – коли вони побачать, що також страждають від переслідувань, з якими зустрінуться християни скрізь, оскільки їм доведеться терпіти царювання дракона. Їхня єдина надія на цьому етапі полягатиме в тому, щоб іти за Мною, їхнім Ісусом, бо тільки через Мене вони будуть в стані прийти до Царства Мого Отця.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.