• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1079. Після того, як Мій Отець створює душу, вона буде існувати вічно

Субота, 22 березня 2014 р. Божого, 14:00

Моя дорога, улюблена дочко, ніколи не треба боятися смерті, якщо ви приймаєте Мою Смерть на Хресті. Смерть є лише швидкоплинним моментом від цього світу до Дому Царства Мого Отця. Боятися смерті — значить заперечувати Моє Милосердя, бо Я врятую кожну душу, яка визнає Мене і яка просить Мене пробачити їй її гріхи.

Після того, як Мій Отець створює душу, вона буде існувати вічно. Якщо душа дозволить Мені претендувати на неї — вона матиме Вічне Життя. В іншому випадку, вона буде втраченою на користь Сатани, якщо відречеться від Мене, знаючи Ким Я Є.

Смерть душі на землі є такою ж природною, як і народження. Коли душа покидає тіло і приходить до Мене, вона буде наповнена достатком Милостей і захоплена в Родину Мого Отця – Його Царство, яке наповнене великою любов’ю, радістю і щастям, яких ніколи не можна досягнути на землі. Багато з вас, які зазнали любові, радості і щастя в своєму житті, насолодились тільки крихітним шматочком того, яким є на смак Вічне Життя. Ви повинні завжди прагнути, з радістю у ваших серцях, того моменту, коли ви ввійдете до Царства Мого Отця, бо його слід вітати, а не боятися.

Якщо ви або ваша близька людина маєте зіткнутися зі смертю, то завжди звертайтеся до Мене, вашого Ісуса, за допомогою. Якщо ви це зробите, Я підніму вас духом, витру ваші сльози, прожену весь страх з ваших сердець, коли ви будете молитись цією молитвою.

Молитва Хрестового Походу (142) Приготування до смерті

„Мій найдорожчий Ісусе, прости мені мої гріхи. Очисти мою душу і підготуй мене до входу в Твоє Царство. Даруй мені Милості, щоб підготуватися до мого об’єднання з Тобою. Допоможи мені подолати будь-який страх. Даруй мені мужність підготувати свій розум і свою душу, так щоб я був гідний постати перед Тобою. Я люблю Тебе. Я довіряю Тобі. Я віддаю себе Тобі в тілі, розумі і душі навічно. Нехай Твоя Воля буде моєю волею і звільни мене від болю, сумнівів або збентеження. Амінь.“

Я вітататиму всі душі, які молитимуться цією молитвою, без винятку. Моє Милосердя пошириться, особливо, на ті душі, які стоять перед обличчям смерті, але які не вірять в Мене, якщо вони молитимуться цією молитвою тричі на день, в їхні останні дні.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.