1075. Мої Сльози до того часу припиняться, але Моєму Смутку не буде кінця

Середа, 12 березня 2014 р. Божого, 21:08

Моя ніжно улюблена дочко, коли людина віддаляється від Мене, Я йду за нею на край землі, щоб притягнути її до Себе. Вона може Мене ображати, здійснювати жахливі злодіяння і зайти так далеко, що обожнюватиме всяке зло, включно з відданням себе в рабство дияволу, але Я ніколи не здамся.

Я буду втручатися в її життя у різний спосіб. Я запроваджу в її життя справжню любов. Я відкрию її серце на любов до інших людей. Я буду смикати її сумління. Я дозволю їй страждати від рук інших людей – тільки тому, щоб зробити її смиренною і через те більш відкритою для Мене, Ісуса Христа. Я дам їй можливість побачити простоту світу у всій його славній красі, створеній Моїм Отцем, щоб схилити її відкинути фальш, який руйнує її життя. Я покажу їй, через маленьких дітей, важливість ставити потреби тих, які покладаються на неї, понад власні потреби. Я принесу їй сміх, покажу їй через чисті душі великі вчинки доброзичливості і Я покажу їй приклади її власної слабкості, щоб вона знала, що не є більшою від Бога. Я можу дозволити їй захворіти, якщо це змусить її скоритися Мені і в такому випадку Моє Милосердя буде найбільшим. Адже така душа, найвірогідніше, звернеться до Мене і тоді вона може бути і буде врятованою Мною.

Скільки зусиль прикладено Мною, вашим улюбленим Ісусом Христом, щоб забрати кожного з вас до Моїх безпечних Обіймів – до Мого Притулку. І як багато з вас продовжують відвертатися в інший бік і нехтувати Мною.

Я втручаюся через Послання, які дані правдивим провидцям і візіонерам, і вони навернули мільйони. Я посилаю знаки, Я виливаю Благодаті з Небес, Я приношу вам Дари через Пресвяті Тайни і вони навернули мільйони. На жаль, недостатньо людей звернулося до Мене і тому Я не відпочину, поки кожен можливий знак, кожне чудо, кожен Дар, кожне пророцтво і кожне Втручання не будуть вичерпані, перш ніж Я прийду, щоб судити.

Це буде сумний день, коли ті, які відмовляться від Моїх Дарів і Мого Втручання, повинні будуть стати переді Мною у Великий День і надалі будуть відрікатися від Мене. Навіть тоді, коли Я дам їм шанс відкласти свою гординю вбік і прийти до Мене, вони надалі відмовлятимуться. Тоді більше нічого Я не зможу зробити, щоб принести їм Вічне Життя, оскільки вони не приймуть його. Ви можете здивуватися, чому це так і тому Я поясню.

Коли диявол спокушає душу, це займе якийсь час, перш ніж він міцно вкоріниться всередині людини. Але як тільки він пожере її, тоді він диктує людині кожен крок, який вона робить – як вона думає, як вона спілкується з людьми, як вона грішить і вид гріха, якому він хоче, щоб душа віддалася. Найбільшу владу сатана має над душею тоді, коли переконає її, що Бог є злим. Сатана переконуватиме душу, що він є богом, а Бог є, фактично, злим духом. В такий спосіб ці душі будуть знищені через хитре лукавство і маніпуляції диявола. Ці душі стануть такими темними, що стояти в Моєму Світлі для них буде нестерпно боляче і вони будуть ховати своє обличчя від Мене. Мої Сльози припиняться до того часу, але Мій Смуток ніколи не закінчиться.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.