• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1074. Тільки тоді, коли Свята Євхаристія буде повністю скасована, антихрист увійде в Мою Церкву

Субота, 15 березня 2014 р. Божого, 20:10

Моя дорога улюблена дочко, тоді як відступництво проноситься через Мою Церкву, найбільше випробування з усіх буде поміщене перед усіма тими, хто служить Мені, зсередини неї. Кризи всередині Моєї Церкви на землі приведуть до того, що багато священиків будуть страждати від жахливого скрутного становища. Віра багатьох з них вже похитнулась, і їм доведеться вибирати, чи хочуть вони прийняти нове підмінене вчення, яке замінить Слово, чи залишатися вірними Правдивій Вірі. Навіть найпобожніші з них будуть приголомшені гучними голосами самозванців і почнуть сумніватися в актуальності Мого Вчення в сучасному світі, де гріх більше не будуть визнавати як щось, що має якесь значення.

В даний час готується шлях для того, щоб засіяти насіння, і син Сатани вже скоро буде готовий прийняти нову фальшиву церкву. Моя Церква буде переживати період страшної темряви і Моє Розп’яття терпітиме кожна душа, яка залишиться вірною Мені. Мої вороги зроблять швидкі і радикальні заяви, вимагаючи, щоб все, що є образливим для Мого Святого Імені, було оголошене прийнятним в очах Моєї Церкви.

Дуже мало духовенства боротиметься проти цього осквернення через гріх боягузтва, але знайте наступне. Якщо вони будуть брати участь у фальшивих жертвуваннях, фальшивих таїнствах і фальшивих вченнях, які вони потім намагатимуться нав’язати Моїм вірним послідовникам, Я проголошу, що вони більше не достойні стояти переді Мною.

Більшу частину шкоди, яка буде завдана звичайним людям, здійснять ті, які увійшли в Мою Церкву шляхом обману. Коли вони скажуть вам, що Моє Тіло означає щось інше, ніж Моє фізичне Тіло, тоді знайте, що святе причастя, яке ви будете отримувати, не буде від Мене. Ви ніколи не повинні дозволити їм змінити значення Святої Євхаристії. Тільки тоді, коли Свята Євхаристія буде повністю скасована, антихрист увійде в Мою Церкву і захопить її.

Це буде той день, коли ви зрозумієте, що світ політики об’єднається з християнськими церквами повсюди, і що Я більше не буду Присутнім в них. Однак, Моя Церква ніколи не може померти, і тому, саме Мій Залишок буде підтримуватиме Моє Світло сяючим, а Мою Присутність живою, і багатьом доведеться шукати приховані Церкви і тих Моїх духовних слуг, які, завдяки Божій Благодаті, зможуть зберегти Мою Церкву неушкодженою.

Ніколи не думайте, що син Сатани, антихрист, з’явиться як агресивний або злий диктатор, бо це не буде його стилем. Натомість, в нього буде багато друзів. Його будуть любити багато урядів, а також вороги всередині Моєї Церкви, які будуть гучно аплодувати кожному його кроку, поки він не отримає почесну посаду в Моїй Церкві. Кардинали, єпископи та інші члени Моєї Церкви будуть постійно говорити про нього і вихваляти його в своїх проповідях. Сила його зваблювання буде настільки великою, що вона буде гіпнотичною. Через надприродну силу Сатани, він приваблюватиме всіх тих, хто приймає рішення в Моїй Церкві, поки з часом, вони не будуть преклонятися перед ним, наче він – це Я.

Саме через амбційних членів духовенства, які впадуть у своїй вірі, але які, проте, все ще будуть благословенні Даром Священства, антихрист отримає додаткову владу. Він витягне з цих бідних введених в оману Моїх зрадників, останню частину влади в Моїй Церкві, поки вона не буде готова для того, щоб він увійшов в неї, як її новий лідер.

Протягом всього цього періоду темряви, Мої вороги будуть, із заспокійливою і чарівною манерою, мати надзвичайну здатність представляти брехню як Істину.

Тільки ті, які продовжуватимуть молитися про захист і які будуть засуджувати Сатану у всьому, чому їх навчили, будуть в змозі вислизнути з кігтів антихриста.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.