1071. Під впливом диявола ви стаєте нечистими в Моїх Очах

Субота, 8 березня 2014 р. Божого, 13:37

Моя ніжно улюблена дочко, через ці Послання Сила Святого Духа у світі в цей час є найсильнішою. Оскільки ненависть сатани до людства в цілому світі стала інтенсивнішою, також і Сила Святого Духа збільшилась і з великою силою завдасть удару в центр зла.

Завжди пам’ятайте, що битва, яка існує між Богом і сатаною, точиться за людські душі. І коли Мій Отець виливає всяку силу і Благодать на людство – злий дух завдає душам всіляких злодіянь. Багато людей є байдужими до того, що відбувається і, на жаль, багато добровільно віддаються сатані, відкриваючи свої душі і дозволяючи йому увійти в них.

Це може зайняти деякий час, перш ніж сатана дійсно проявить себе всередині душі і тим, які постійно шукають примирення через Мене, Ісуса Христа, будуть надані Ласки, щоб протистояти йому, щоб захистити себе від вчинення дій, які можуть призвести до цілковитої гріховності. Я закликаю усіх вас молитися за душі, які впали жертвами злих підступів і намірів сатани. Будь-ласка, відмовляйте цю Молитву.

Молитва Хрестового Походу [139]

За силу перемогти зло

Дорогий Ісусе, захисти мене від зла диявола.

Покрий мене і всіх тих, які слабкі і беззахисні в його присутності, Своєю Дорогоцінною Кров’ю.

Дай мені мужність відректися від нього і допоможи мені кожного дня уникати всіх його спроб використати мене в будь-який спосіб.

Амінь.

Будь ласка, не ігноруйте Моїм попередженням про небезпеку співпраці з дияволом, піддаючись його злим шляхам. Коли ви наслідуєте його риси, які включають брехню, потурання своїм бажанням, завдавання болю іншим і обмовляння ближнього, тоді ви будете знати, що він поглинув вас і тільки завдяки Мені і Ласкам, які Я вам надам, ви зможете вирватися з його хватки, якою він вас утримує.

Завжди взивайте до Мене, Ісуса Христа, коли ви знаєте у своїх серцях, що під впливом диявола ви стаєте нечистими в Моїх Очах.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.