• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1070. Відстоювати права Християн буде рівнозначно порушенню закону

Понеділок, 10 березня 2014 р. Божого, 15:30

Моя дорога улюблена дочко, дуже скоро ви почуєте ряд заяв від самозванців, які проникли в Мій Дім на землі. Єресь, яка буде вивергатись з їхніх вуст та їхні вчинки, призведуть до нових законів, які осквернять Слово Боже, і які будуть нав’язані всім тим, хто вірний Слову.

Таїнств стане менше, а число Літургій будуть повільно скасовувати, поки вони не стануть відправлятися рідко. Будуть приведені всі виправдання, але все це приховуватиме справжню причину їхніх мотивів. Ви, Мої любі послідовники, є свідками всього, що Моя улюблена Мати передбачала в Ла Салетт і Фатімі. Ви повинні зрозуміти, що планується осквернення кожної Божої Церкви, перед тим як антихрист сяде на троні в Моєму Храмі, у всій його огидній славі. Ті, які вимагатимуть відповідей, будуть проігноровані, і пізніше висміяні за те, що сміють ставити під сумнів тих, які стверджують, що керують Моєю Церквою на землі.

Кожен гріх в Очах Бога, зрештою, буде заперечений. Гріх не лише відкинуть, але й представлять у всіх його огидних формах на Моєму Вівтарі. Скасування гріха можна буде побачити в ідеологічній обробці дитячої освіти. Особливо дітей насильно годуватимуть єрессю. Їм буде сказано, що якщо вони не приймуть це вчення, то вони будуть винні в тому, що суворо судять тих, які заявляють, що гріх – це добра річ. Дітям накажуть ніколи відкрито не проголошувати Слово Боже в присутності інших людей, через страх бути звинуваченим в тому, що вони є противниками людських прав.

Проти будь-якої спроби підтримати моральність, будь-яким способом, серед молоді, будуть жорстоко виступати і засуджувати їх. Християни і ті, які публічно заявлятимуть про своє право на дотримання Християнського Вчення, будуть придушені і примушені замовкнути. Їхні слова стануть шепотом, і людям буде соромно визнавати, що вони Християни. І хоча права нехристиян будуть підтримувати, саме права атеїстів будуть оголошені правами, які мають першорядну важливість. Як Я вже казав вам, ненависть проти Християн наростатиме за межами Моєї Церкви. Потім, зсередини, вона буде розібрана частина за частиною, поки не залишиться нічого, крім оболонки. Цеглини і будівельний розчин все ще залишатимуться на місці, але Моя Церква на Землі, якою ви її знаєте, зміниться за межами вашого розуміння.

Мій народ є Моїм народом – це ті, які будуть дотримуватись Святого Слова Божого і які продовжуватимуть користуватись Пресвятими Таїнствами, які будуть доступними для вас завдяки Моїм мужнім і сміливим духовним слугам, які ніколи не покинуть Мене.

Коли ви чуєте, що Моє Слово, яке міститься в написаному Слові і передається століттями в Книзі Мого Отця, ставиться під сумнів і аналізується, з бажанням переробити Його, то ви повинні знати наступне. Я не дозволяю таку єресь. Я засуджую цих зрадників, через ті душі, яких вони введуть в оману. Також ви ніколи не повинні слухати будь-кого, хто каже вам зректися Мого Слова.

Незабаром ви побачите, що всі закони у ваших країнах і церквах зміняться, щоб прийняти кожен вид гріха і узаконити їх. Обидва набори законів змішаються разом, як одне ціле, поки, врешті-решт, Слово Боже не перестане обговорюватися і його не будуть дотримуватися. Відстоювати права Християн буде рівнозначно порушенню закону і буде каратися різними способами. Ті з вас, які не вірять, що таке можливо, то ви, на жаль, побачите ці речі в своєму власному житті, і як було передбачено.

Як багато з вас залишаться вірними Моєму Слову? Моєму Вченню? Не багато. Все ж, саме ті, які кажуть зараз, що вони шанують Мене і які присвятили себе Моїй Церкві, будуть першими, хто відвернеться від Істини.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.