• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1067. Неправильне вважатимуть правильним, а правильне вважатимуть неправильним

Четвер, 6 березня 2014 р. Божого, 13:45

Моя дорога улюблена дочко, коли люди намагаються заохотити інших до гріха, вони роблять це різними способами, які можуть не здаватися очевидними.

Спокуса згрішити є привабливою, і жертві завжди буде важко відступити. У випадку крадіжки грішника буде приваблювати головний приз, який буде його, якщо він погодиться вкрасти. У випадку фізичного насильства та тілесних ушкоджень, заподіяних іншому, жертва буде спокушена ненавистю, що буде представлена їй як хороша річ. Вона буде впевнена, що просто бере участь у покаранні, яке є необхідним, в ім’я справедливості. В інших випадках жертва буде втягнута у вчинення гріха і не побачить в цьому нічого поганого, бо спокуса буде настільки привабливою.

Гріх і спокуса взяти участь у вчинку завжди будуть представлені як хороша річ, нешкідлива, і в багатьох випадках буде сприйматися як щось правильне. Неправильне вважатимуть правильним, а правильне вважатимуть неправильним. Все буде задом наперед, що пов’язано з Сатаною, і особливо коли він спокушає людину всіма можливими причинами, щоб повернути її спиною до Бога. Скрізь, де присутній Сатана, буде безладдя. Нічого не буде так, як має бути. Нічого доброго не може походити від його зараження. Душі, які беруть участь у його махінаціях, під час і після вчинення гріха, будуть страждати від глибокої тривоги совісті. Важливим уроком тут є – уникати ситуацій, в яких ви стикаєтеся із спокусою. Для цього ви повинні молитися за силу залишатися в стані Благодаті.

Нехай жодна людина ніколи не думає, що вона має достатньо сили волі, щоб протистояти тиску, який чиниться на неї з боку духа зла. Якщо ви так думаєте, то впадете раптово і несподівано. Ви повинні зберігати пильність кожної хвилини кожного дня, бо ви ніколи не знаєте, коли діє лукавий. Він дуже хитрий і дуже обережний. Багато хто не має уявлення, як працює Сатана, але ясною є одна річ. Він не принесе вам нічого, крім нещастя і смутку. Тому ви повинні молитися щодня молитвою до Святого Михаїла.

Святий Михаїле, Архангеле, захисти нас в боротьбі, будь нашим захистом проти зла і пасток диявола. Хай Бог докорить йому, ми смиренно молимо, а ти, о Князю Небесного Воїнства, Силою Бога, скинь в Пекло Сатану і всіх злих духів, які блукають по світу, домагаючись загибелі душ. Амінь.“

Сатана і кожен демон, які блукають по землі, докладають великих зусиль, щоб забрати вас від Мене в цей час, – більше ніж в будь-який інший час, відтоді як Я ходив по землі. Ви повинні не зводити з Мене очей і слухати Мене, щоб Я міг продовжувати захищати вас.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.