1063. Бог Отець: Досконалість втраченого Раю буде відновлена у колишній Славі

Середа, 26 лютого 2014 р. Божого, 16:26

Мої діти, послухайте Мене, коли Я взиваю до вас і проголошую Мою глибоку і незмінну Любов до вас усіх. Посеред випробувань, смутку, жорстокості, беззаконня, а також радості і миру, Я Управляю всім.

Надійшов час, щоб Очищення посилилось, але нічого, окрім добра, ці часи не принесуть. Думайте про ці часи, як про хвору дитину, яка прикута до ліжка і уражена хворобою, що робить її слабкою, безсилою, з нестачею енергії, поживних речовин і дуже високою температурою. Вона не одужає, доки не спаде горячка, однак саме ця горячка звільнить її від хвороби.

Очищення людини було передбачено і Я дозволяю на це, щоб вилікувати людство від хвороби, яка бичує серця і душі тих, які не знають Мене по-справжньому. Поділи у світі зростатимуть, перш ніж вони будуть остаточно вичерпані. Війни, які вибухатимуть і руйнуватимуть, стихнуть і запанує мир. Відступництво охопить багато душ, але згодом більшість Моїх дітей побачать Правду і прибіжать до Мене через любов, яку вони будуть відчувати до Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа.

Моє Сотворіння стане досконалим, коли сатана і кожен демон, який засмічує землю, будуть вигнані. Світло стане яскравішим, Досконалість втраченого Раю буде відновлена у колишній Славі, а людство стане єдиним у Мені.

Моя Обітниця повернути вас до Раю, який Я створив для кожного з вас, ще до того, як ви зробили свій перший подих, ось-ось сповниться. Кожному з вас було надано це право від народження. Готуйтесь. Ви будете притягнуті до Мого Раю через любов, яку Я вкладу у ваші серця і завдяки Благодаті, яка буде надана вашим душам. Жодна душа з поміж вас не зможе сказати, що Я не надав вам усі можливі шанси, знаки, відтермінування. Моліться, щоб ви мали Ласку прийняти це славне життя, яке Я приготував для вас – світ без кінця.

Ваш улюблений Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.