• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1061. Мати Спасіння: Любов і тільки Любов походить від Бога. Ненависть походить тільки від Сатани. Немає нічого проміжного

Четвер, 27 лютого 2014 р. Божого, 14:48

Моя дитино, існує багато ненависті проти цієї Місії Спасіння, тому що лукавий не хоче втратити жодної душі на користь Богу. Коли Бог говорить через пророка, це викликає обурення в Пеклі. Лукавий докладає всіх зусиль в цих обставинах, щоб змусити замовкнути Слово Боже. Він, Сатана, зробить все можливе, щоб налаштувати людей проти всього, що врятує душі людства.

Він буде поширювати ненависть, до тих пір, поки душі, наповнені його ненавистю, не стануть його добровільними агентами, допоки вони не перестануть контролювати те, що вони роблять. Переповнені його обуренням, вони не зможуть відчувати любов у своїх серцях до тих, кого вони вважатимуть своїми ворогами. Потім вони почнуть ненавидіти самі себе і чим більше вони грішитимуть проти Бога, тим більше будуть наповнені жахливою мукою.

Зрештою, коли ненависть такого роду захоплює душі, вони не зможуть звільнитися від Сатани. Для таких душ потрібна велика кількість молитов. Якщо душа богохулить проти Божого Слова, то вона зіткнеться з боротьбою зі звіром, настільки жорстокою, що вона унеможливить її визволення з-під його влади. Їх прокляття проти Бога стає їхнім прокляттям, і нічого не можна зробити для них, на цьому етапі.

Душі, які наповнені ненавистю, не промовляють Слово Боже, тому що цього не може бути. Ненависть ніколи не буде проливатися з вуст тих, хто дійсно любить Бога. Ви ніколи не повинні недооцінювати силу Сатани, бо він може спіймати в пастку будь-яку душу, незалежно від того, наскільки вона добра. Спочатку він, лукавий, буде дуже переконливим, коли він заповнюватиме жертву своєю брехнею. Він навіть буде створювати духовне відчуття, що це я, Матір Божа, спілкуюся з душею. Він буде використовувати любов душі до Бога, щоб прищепити всередині неї відчуття обурення проти того, що душа сприймає як злу дію, вчинок чи слово. Він заманює в пастку душі, які можуть, іноді, бути вірними слугами Бога. Але як тільки душа дозволить лукавому наповнити її будь-якою формою ненависті, він чи вона не зможуть звільнитися від нього.

Тільки молитва і великі акти покаяння та смиренності можуть прогнати його. Через деякий час душа зрозуміє, що щось її турбує, коли гнів, дискомфорт, тривога і повна відсутність миру заполонить душу. Лукавий не заспокоїться, поки душа остаточно не повернеться проти Бога і не буде богохулити проти Нього.

Діти, ви ніколи не повинні спілкуватися з тими, хто сіє сумніви у ваші душі про Досконалість Бога. Якщо ви спілкуєтеся з тими, хто проклинає Бога, ви станете зараженими. Якщо ви зробите це, ви також будете наповнені ненавистю, якої ви ніколи раніше не відчували. Тоді вам буде потрібна велика допомога і втручання перш ніж ви зможете стати гідними знову стояти в Присутності Бога.

Ігноруйте будь-яку форму ненависті, бо вона ніколи не може походити від Бога. Існує тільки одне джерело, з якого виникає ненависть – це Сатана. Якщо будете взаємодіяти з Сатаною і тими, чиї серця він наповнює ненавистю, тоді ця отрута проллється в вашу душу.

Ігноруйте цю ситуацію. Мовчіть. Моліться за ті душі, які ненавидять інших. Ви повинні молитись моєю Святою Вервицею, щоб захиститись від цієї спокуси.

Я попереджаю вас про ці речі, оскільки сила сатани настільки велика в цей час, коли він намагається вкрасти душі всіх тих людей по всьому світу, які вірять в мого Сина, Ісуса Христа, і які вірні мені, Його улюбленій Матері.

Будь ласка, прислухайтесь до мене в цей час, молячись цією Молитвою, щоб захистити вас від ненависті.

Молитва Хрестового Походу (138) Захист від ненависті

О Мати Спасіння, захисти мене від всякого роду ненависті. Допоможи мені мовчати, коли я стикаюсь з ненавистю. Збережи мене сильним у моїй вірності Ісусу Христу, в часи моєї найбільшої слабкості. Запечатай мої уста. Допоможи мені відвернутися від тих, хто зачіпає мене словами, які заперечують Вчення твого Сина, і від тих, які глумляться наді мною через мою віру. Молися за ці душі, дорога Мати, щоб вони відреклися від Сатани і відчули мир твоєї любові і Царство Святого Духа в своїх душах. Амінь.

Любов і тільки Любов походить від Бога. Ненависть походить тільки від Сатани. Немає нічого проміжного. Немає середнього. Ви або за мого Сина або проти Нього.

Ваша улюблена Мама

Мати Спасіння

Bookmark the permalink.