1060. Матір Спасіння: Всі згадки про Пекло були знищені і людина була введена в оману помилковим відчуттям безпеки

Неділя, 23 лютого 2014 р. Божого, 16:28

Моя дитино, поки триває царювання сатани на землі, Правда завжди буде придушеною.

Після смерті Мого Сина на Хресті всі спроби поширювати Його Слово зривались. І під час поширення християнства в ньому з’явилося багато тріщин, а Вчення, продиктоване Моїм Сином, Ісусом Христом, через Його учнів, було пристосовано. У Правду завжди втручались, але, незважаючи на це, Слово Боже все ще залишається живим у світі, а Присутність Мого Сина збережена через Святу Євхаристію.

Правда про існування сатани і реальність Пекла замовчувалась протягом багатьох десятиліть і це мало негативний вплив на спасіння людства. Всі згадки про Пекло були знищені і людина була введена в оману помилковим відчуттям безпеки. Так що сьогодні небагато людей вірять в існування диявола чи у безодню Пекла. Ця брехня стала лихом для людства і в результаті багато душ були втрачені, бо існування Пекла заперечується. Смертний гріх більше не вважається чимось реальним і тому не робиться жодних спроб уникнути його. Ті, які служать Моєму Сину, Ісусу Христу, в Його церквах, зобов’язані підготувати душі, щоб вони були гідними увійти в Царство Небесне.

Пекла можна уникнути через розуміння наслідків смертного гріха, хоч про це не згадується ні слова. Душі гинуть, тому що їх ніколи не вчили належним чином, як уникати гріха і шукати покаяння. Для того, щоб стати гідними увійти до Царства Мого Сина, ви повинні провести час, проживаючи своє життя згідно зі Словом Божим. Будь-ласка, не ігноруйте Правду, бо, якщо ви зробите це, то будете втрачені.

Моліться, моліться, моліться, щоб людство визнало існування сатани, бо поки цього не станеться, воно ніколи по-справжньому не прийме Обітниці Відкуплення Мого Сина.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.