• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1056. Коли воля людини зіштовхується з Волею Бога, великий біль терплять обидві сторони

Неділя, 23 лютого 2014 р. Божого, 16:03

Моя дорога, улюблена дочко, коли воля людини зіштовхується з Волею Бога, великий біль терплять обидві сторони. Мій Отець надав людині Дар свободи волі, і, тому, вона вільна приймати ті рішення, які хоче в житті, і Бог ніколи не буде втручатися в цей Дар з Небес. Проте, для тих, хто хоче повністю служити Мені з наміром допомогти Мені врятувати душі інших людей, і хто дає Мені дар їхньої свободи волі, для них це буде дуже важкий шлях.

Коли ви віддаєте Мені свою свободу волі, щоб робити те, що необхідно для спасіння душ, то страждання, яке ви будете терпіти, буде дуже важким. Так як ваша воля тоді вже не буде належати вам, людська природа є такою, якою є, це означає, що буде відбуватися боротьба між свободою волі людини і Волею Бога. Багато людей, які люблять Мене і які хочуть виконувати Божу Волю в своєму житті, будуть завжди боротися. Для того, щоб задовольнити Божу Волю, душа повинна повністю відмовитися від почуття гордості і необхідності задовольняти свої особисті бажання. Ви тільки тоді можете по-справжньому служити Богу, якщо ви довіряєте Йому повністю і пропонуєте всі ваші випробування та негаразди Йому, на благо всіх.

Коли люди з добрими намірами, служать Богу і намагаються жити так, як Він велів, відпадають від Благодаті, вони відчувають сором. Пригнічені тим, що уникали Бога і підвели Його через егоїзм, почуття самовартості або зарозумілості, вони тоді ховають свої обличчя від Божого Світла. Коли ці душі просвітлюються Істиною, вони можуть, раптово і без попередження, почати сумніватися в своїй вірі. В одну мить вони люблять Бога всім своїм серцем і віддають себе повністю під Його опіку, а в наступну – відрізають себе від Джерела Світла. Саме тоді людина, використовуючи людський розум, диктує Богові те, що вона готова зробити, щоб служити Богу, і зазвичай, це буде на її власних умовах. Так, душа може сказати Богу: „Я буду служити Тобі, але за умови, що Ти дасиш мені цю милість і оцю“. Хіба ви не знаєте, що ви не можете служити двом панам, бо є тільки один Бог, і Він керує. Бог є Господарем всього, що є і що буде. Людина існує для того, щоб служити Богу, але все-таки, Бог зробить все, що Він може, щоб втішити Своїх дітей.

Коли ви відчуваєте, що починаєте сумніватися в Богові, або втрачаєте впевненість в Його Любові або Його Обітниці, тоді ви повинні молитись цією Молитвою Хрестового Походу, яка буде називатися Молитвою Відновлення.

Молитва Хрестового Походу (137) Молитва Відновлення:

„О Всемогутній Боже, Боже Всевишній, споглянь на мене, Твого смиренного слугу, з любов’ю і жалістю в Своєму Серці. Віднови мене в Твоєму Світлі.

Поверни мене назад у Твою Прихильність. Наповни мене Благодаттю, щоб я міг запропонувати себе Тобі в смиренному рабстві та відповідно до Твоєї Найсвятішої Волі.

Визволи мене від гріха гордині і всього, що ображає Тебе, і допоможи мені любити Тебе з глибоким і незмінним бажанням служити Тобі всі мої дні на віки віків. Амінь.

Будь ласка, пам’ятайте, що повернутися спиною до Бога дуже легко, і достатньо тільки однієї людини, щоб посіяти сумніви у вашій душі про Божу Доброту і Його Велике Милосердя до всіх Своїх дітей.

Потрібно багато мужності і стійкості, щоб залишатися вірними Божому Слову, але якщо ви не будете просити Благодаті служити Йому належним чином, ви не зможете зробити це самостійно.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.