• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1053. Землетруси будуть такої величини, що відчуватимуться в багатьох країнах одночасно

Четвер, 20 лютого 2014 р. Божого, 18:39

Моя дорога, улюблена дочко, коли прийде час для Мене явити Себе світу, в Моєму Другому Пришесті, ти не впізнаєш світ, бо він так сильно зміниться.

Швидкість, з якою людство впаде в глибини гріха, шокує тебе. Кожен потворний гріх плоті буде видно і багатьом доведеться споглядати ці гріхи, які здійснюватимуться в громадських місцях. Дуже мало сорому проявлять злочинці, які, подібно левам у безумстві пожирання, опустяться до найнижчих глибин розпусти, не бачених з часів Содому і Гоморри. Буде таке зараження людства, спричинене лукавим, що вбивства будуть здійснюватися скрізь, а самогубства будуть нестримні. Коли сатана пожиратиме душі, він забезпечить, щоб кожен Закон, встановлений Моїм Отцем, був порушений. Холодні серця, безплідні душі і одержимість фальшивими богами та злими духами, замінять любов, яка ще існує в цей час у світі.

Моє Ім’я будуть використовувати в непристойних лайках, і вони проклинатимуть один одного в своїх серцях. Моя дочко, Правда може бути іноді нестерпною, але правосуддя буде здійснено Моїм Отцем над тими землями, які оскверняють Його Слово. Всі покарання, здійснені Моїм Отцем, відбудуться до Мого Другого Пришестя. Міста зникнуть, країни будуть затоплені припливами Гніву Мого Отця, і землетруси будуть такої величини, що відчуватимуться в багатьох країнах одночасно.

Моя дочко, ти вже отримала інформацію про ті міста, які дуже сильно постраждають. Ви повинні жертвувати Мені свої сльози в спокутування за гріхи тих, чия доля знаходиться в темряві. Без вашого страждання, Я не зможу зробити те, що потрібно, щоб врятувати ці душі. Тому, будь ласка, будьте щедрими у вашому болі, і Я проявлю Милосердя до тих, за кого ви просите Мене.

Гори потонуть, озера зіллються з морями, і землі зменшаться на третину. Зливи, які відповідають Моїм Сльозам Скорботи, через ненависть в серцях людей, будуть постійними, поки Мої Сльози не будуть стерті, через примирення грішників, які навернуться.

Знайте тепер, що Дари, дані світу Моєю Матір’ю, протягом століть, повинні бути використані для вашого захисту. Знайте також, що Медаль Спасіння — більш могутня, ніж будь-яка інша — буде вашим захистом проти спокуси антихриста. Все можливе буде зроблено, щоб зупинити Медаль Спасіння, але ніщо не зупинить Сили, пов’язаної з цим Даром.

Мої любі послідовники, ви повинні зосередитися на молитві в ці дні і покласти всю вашу надію на Мене, тому що ті, хто є Моїми, будуть захищені, і ви будете Моєю причиною прояву Милосердя страждаючим і язичникам. Ви ніколи не повинні слабшати або здаватися, бо якщо ви так зробите, то не зможете орієнтуватися на цьому шляху до Мене без Мого Світла, яке буде потрібне на кожному кроці дороги, якщо ви хочете пройти цей шлях.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.