1035. Готуйтеся завжди, щодня, так наче Попередження відбудеться завтра, бо воно прийде несподівано

П’ятниця, 31 січня 2014 р. Божого, 16:13

Моя ніжно улюблена дочко, почуй Мене зараз, коли Я говорю про майбутнє Попередження. Без Мого Втручання більша частина світу поринула б у безодню звіра і ніколи б не побачила Божого Світла. Без цього Чуда мільярди душ потрапили б у Пекло.

Тому Я повинен нагадати вам, що ви повинні готуватися до цієї Події, бо вона викличе величезний біль і страждання у багатьох. Це буде так, немов би багато людей занурились на самий нижчий рівень Чистилища, який очищує душу потужним жаром і створює страшне відчуття каяття, яке викликає біль плоті.

Багато душ радітимуть. Проте навіть ті душі, які є близькі до Мене, також відчуватимуть біль, коли їм доведеться побачити свої гріхи переді Мною. Сором, який вони відчуватимуть, швидко забудеться, коли Світло Мого Милосердя поглине їх і наповнить їх Благодаттю. Душі, які зовсім не знають Мене, перебуватимуть немов під гіпнозом і багато з них вважатимуть, що вони померли і перебувають на Моєму Суді в Останній День. Вони також радітимуть, коли Правда буде відкрита їм. А бідні нещасні душі, які отримують задоволення від свого гріховного життя, будуть сильно страждати. Деякі з них впадуть і лежатимуть біля Моїх Стіп та захищатимуть свої очі від Мого Світла, тому що їхній біль, коли вони постануть переді Мною самотніми і беззахисними, буде для них надто сильним, щоб витерпіти. Вони не проситимуть Мого Милосердя, бо їхня ненависть до Мене має глибоке коріння.

І наостанок ті душі, які цілковито зреклися Мене та віддали себе в тілі і душі злому духу, страждатимуть від найбільших мук, немов би вони сповзли в глибини Пекла. Багато з них не будуть здатними витримати Моєї Присутності і вони впадуть переді Мною мертвими. Інші будуть намагатися взивати до Мене, але вони будуть відтягнуті від Мене злим духом.

Однак після того, як відбудеться Моє потужне Втручання, мільярди людей навернуться і приєднаються до Залишку Моєї Церкви, щоб терпіти покуту за душі тих, які цілком відрізали себе від Мого Милосердя, щоб допомогти Мені спасти їхні душі.

Все буде добре, бо, зрештою, Я Є Всемилосердний, Всемилостивий, Вселюблячий. Ті, які люблять Мене, отримають вдосталь Дару Моєї Любові. Моя Любов запалить у них Образ Моїх Страстей і це підбадьорить їх принести великі жертви як покуту за гріхи тих загублених душ, які найбільше потребують Мого Милосердя.

Готуйтесь завжди, щодня, так наче Попередження відбудеться завтра, бо воно прийде несподівано.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.