• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1034. Мати Спасіння: Всі ті люди, які належать до різних релігій також повинні почати молитися мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас великий захист

Неділя, 2 лютого 2014 р. Божого, 17:09

Мої найдорожчі діти, я прошу, щоб ви молились мою Пресвяту Вервицю відтепер щодня, щоб захистити цю Місію від сатанинських атак. Молячись мою Пресвяту Вервицю щодня, ви послабите зло сатани і тих, які перебувають під його впливом, тоді, коли він намагатиметься відвернути душі від слідування за цим особливим Закликом з Небес.

Всі ті люди, які належать до різних релігій також повинні почати молитися мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас великий захист. Пресвята Вервиця є для всіх, і для тих, хто хоче скористатися моїм захистом – Даром, який я отримала від Бога, щоб захищати душі від лукавого.

Так багато з вас, дорогі діти, будете мучитись, якщо ви не пом’якшитесь. В іншому випадку ви відійдете від цієї Місії. Вороги Бога підуть на все, щоб зупинити вас. Вони будуть тиснути на вас, кричатимуть образи на вас і звинувачуватимуть у злих речах. Ігноруйте це і дозвольте мені, вашій улюбленій Матері Спасіння, втішити вас і надати вам весь необхідний захист.

Під час Місії мого Сина на Землі Він був зраджений дуже багатьма способами. Вони чекали на Нього в селах з камінням у руках. Коли Він проходив повз, разом із сотнями Своїх послідовників, вони жбурляли в Нього каміння з укриттів, щоб ніхто не знав, хто вони. Вони ненавиділи Його, доносили на Нього Церковній владі, поширювали нечестиву брехню про Нього і казали, що Він лихословив і хулив проти Бога. Проте жоден з них не міг точно пояснити, яким чином Він був винен у таких речах. Потім вони витратили багато часу, переконуючи Його учнів відректися від Нього. Багато з них так і зробили. Тоді фарисеї попередили всіх тих, які поклонялися в храмах, що якщо вони будуть продовжувати йти за моїм Сином, то їм більше ніколи не дозволять увійти в Дім Божий знову. І багато з них перестали йти слідом за моїм Сином. Ці ж самі душі плакали гіркими і скороботними сльозами після того, як мій Син був розп’ятий, бо лише тоді вони зрозуміли, як образили Його.

Те ж саме відбудеться з цією Місією, яка прокладає шлях Господу і Великому Дню для Другого Пришестя мого Сина. Буде зроблене все можливе, щоб ослабити Залишкову Церкву. Будуть докладені всі зусилля, щоб послабити вашу рішучість. Кожен план буде створений, щоб заохотити вас відвернутися від свого власного спасіння та спасіння інших.

Ви ніколи не повинні дозволити духу зла послабити ваш дух, вашу віру чи заохотити вас зректися мого Сина. Ніколи не втрачайте віру в мого Сина чи Його Обітницю прийти знову, щоб принести людству Новий Початок. Він ніколи не підведе вас. Він розуміє, наскільки це важко для всіх вас, біль, який ви терпите, а також жертви, які ви приносите для Нього.

Пам’ятайте, що ви – Його, і якщо ви справді є Його частиною, і підкоряєтесь Йому, ви стаєте частиною Його Світла. Боже Світло, присутнє в душах, витягує темряву, яка присутня в інших душах. Коли сатана використовує в такий спосіб ці темні душі, то він зробить свою лють явною і відчутною. Коли проти цієї Місії, яка є благословенною Богом, висловлюються заперечення, вони ніколи не будуть розсудливими чи спокійними. Виявлене шаленство буде явною ознакою того, як сильно сатана ненавидить цю Місію. Ось чому всім вам потрібно щодня відмовляти мою Святу Вервицю, для того, щоб захистити цю Місію.

Завжди довіряйте моїм вказівкам, бо мій Син доручив мені допомогти всім вам впоратися з тиском, який вам доведеться терпіти від Його Імені.

Ваша улюблена Мама

Мати Спасіння

Bookmark the permalink.