1031. Бог Отець: Я терпеливо чекав протягом дуже довгого часу, щоб знову зібрати Моїх дітей у Моїй Святій Волі

Понеділок, 27 січня 2014 р. Божого, 17:18

Моя найдорожча дочко, як часто ти боїшся, коли цього зовсім не потрібно. Коли Я даю світові Дар такого масштабу, то це робиться з почуттям обов’язку, який підтверджується Моєю Великою Любов’ю до всіх Моїх дітей.

Я попереджую тебе, щоб захистити усіх вас. Я відкриваю тобі частину Себе в кожному окремому Посланні, яке Я даю тобі для світу. Тобі, Моя дочко, Я показую Моє велике прагнення стати ближчим для Моїх дітей. Я показую тобі Моє Співчуття, Мою Радість, Моє Несхвалення, Мій Гнів, Мою Любов і Моє Милосердя. Чому ж тоді, коли Я звертаюсь до тебе у такий спосіб, ти все ж боїшся Мене? Ти ніколи не повинна боятися Отця, Який любить усе Своє потомство і особливо грішників, які відкрито переступають всі Закони, дані вам Мною для того, щоб притягнути людство до Моєї Ласки.

Діти, будьте готові прийняти Моє Велике Милосердя. Відкрийте свої серця, щоб привітати Мене, вашого улюбленого Отця. Приготуйтеся привітати Мене і звертайтесь до Мене кожного разу, коли страх підкрадається у ваші думки, коли ви намагаєтеся зрозуміти і погодитися з цими Посланнями. Ці Послання є унікальними. Вони представлені світові Святою Трійцею. Я вважаю їх найважливішою Місією на землі з того часу, як Я послав Свого Єдиного Сина, щоб відкупити вас.

Це Моє Слово повинно бути прийняте із лагідним і вдячним серцем. Прийміть радісно Моє Слово. Будьте задоволені знанням того, що все, що є, залишається і завжди буде залишатися у Моїй Владі. Я Є все, що Є і що Буде. Всі рішення щодо майбутнього людства і долі прийдешнього світу залишаються за Мною. Я б ніколи навмисно не лякав вас, діти. Все, що Я буду робити – це готувати вас до Мого Нового Царства, щоб ви були гідними увійти до нього – туди, де не буде більше болю і смутку.

Перебувайте в мирі, Мої прекрасні, бажані діти. Ви є для Мене усім. Я маю на увазі вас усіх. Всіх грішників. Всіх тих, які не визнають Мене. Всіх тих, які обожнюють сатану. Всіх Моїх вірних дітей. Тих, чиї душі були вкрадені. Ви належите Мені і тільки Мені. Я не дозволю жодній душі проігнорувати цієї Моєї останньої спроби підготувати світ до Другого Пришестя Мого улюбленого Сина.

Кожного з вас торкнеться Моя Рука Милосердя. Дозвольте Мені відкрити ваші серця, щоб Моя Рука благословила вас.

Скажіть Мені:

Молитва, щоб дозволити Всевишньому Богу відкрити ваші серця

Найдорожчий Отче, дотягнись і торкнися мого тіла і душі Своєю Рукою Милосердя.

Амінь.

І Я негайно відповім на ваш заклик.

Ідіть вперед, Мої діти, і перебувайте в мирі, тому що Моє Втручання буде вашою спасенною Ласкою, неважливо, наскільки важким буде період, що попереду. Я буду чекати, щоб відкрити Двері в Мій Новий Рай з Любов’ю у Моєму Серці, закликаючи вас прийти до Мене, вашого Отця.

Я терпеливо чекав впродовж дуже довгого часу, щоб знову зібрати Моїх дітей у Моїй Святій Волі. Цей день є близький і Моє Серце радіє в очікуванні на той момент, коли людина повернеться до свого законного місця біля Мене.

Ваш люблячий Отець

Бог Всевишній

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.