• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1018. Бог Отець: Я йду, щоб зібрати віруючих. Мій Час близький, оскільки час Милосердя Мого Сина майже настав

Понеділок, 13 січня 2014 р. Божого, 16:56

Я – Бог Отець. Я – Той, Хто Є. Я ваш Творець – Альфа і Омега.

Моя найдорожча дочко, послухай Мене, бо Я повідомляю, що Моє Втручання для того, щоб запобігти руйнуванню людського роду, ось-ось відбудеться.

Коли ви не чуєте про зло, це не означає, що його не існує. Існує злий акт, запланований аби спричинити війну, єдиною метою якого є знищення якомога більшої кількості людей. Здатність людини здійснювати злі вчинки проти Моїх дітей ще ніколи не була настільки великою. Спроможність людини виробляти технології ще ніколи не була такою великою, але цими знаннями зловживають в великих масштабах, і плани контролювати кожен аспект вашого життя є на завершальній стадії.

Вони, Мої вороги, хочуть контролювати те, що ви їсте, п’єте і все, що ви робите щоб просувати Істину, яку Я вам дав. Вони не заспокояться, поки не візьмуть під контроль ваші країни, ваші фінанси і ваше здоров’я. До того, як ці плани стануть очевидними, вони також візьмуть під контроль всі релігії. Через те, що так багато людей не вірять в Моє Існування, буде небагато протидії їхньому підступному плану по викраденню в Мене душ.

Коли людина вважає, що може кинути виклик Богу, то вона насправді не знає, Хто Я. Якщо вона не знає, Хто Я, то вона нічого не знає. Її серце затверділо, її розум затьмарився і її душа стала свинцевою.

Той, хто віддаляє себе від Мене, є втраченим. Той, хто бореться проти Мене з наміром вкрасти душі Моїх дітей, мертвий для Мене і його доля приречена.

Я втручуся тепер, щоб зупинити скоєння цього страшного, злого звірства. Тоді, коли Я зроблю це, Я відкрию ваші очі, зворушу ваші серця і наповню вас дивом. Скоро Я відкрию Правду, тому що багато з вас більше не вірять в неї.

Я – все що є, і що буде. Я ваш Отець, Всезнаючий, Всевидячий, Вселюблячий і Всемилосердний. Я йду, щоб зібрати віруючих. Мій Час близький, оскільки час Милосердя Мого Сина майже настав.

Ваш улюблений Отець

Бог Всевишній

Bookmark the permalink.